11 Kasım 2009 Çarşamba

UĞUR BÖCEKLERİ SINIFI ÇOCUKLARI

Bugün günlerden çarşamba yani bizim branş derslerimizin en yoğun olduğu günümüz.Ama ben size çeşitli resimler ile 3-4 yaş çocukları ile ilgili komik resimler yayınlıyorum.... Yemek yemeyen M.Fatih artık yemeğini güzel yiyor(keşf ediyor)Yanlız yanda oturan cici annemiz de yardımcı kuvvet!
İşte köfte böyle iştahla yenir.Okadar iştahla yemek yiyiyor ki Yusuf azda yese farketmez ,o yeterli vitamini alıyordur eminim...

Metazori yemek yemek böyle birşey oluyor işte ama sonuç olumlu biz diş fırçalamaya gidince başlıyor yemeğe Eren,sonra da çok ilginçtir ki mutlu mesut:)


Çok güzel yiyenlerden biri de Deniz.Dolu dolu maşallah çok iştahlı.Yemeği bitmiş ama kalkmıyor.Omuzunu çekiyor ve mırıl mırıl bişeyler söylüyo,anlıyorum PİLAV diyor.Hemen veriyorum kuzucuğa yiyor,afiyet olsun!



Yemeğini dolu dolu yiyenlerden biri de Bengisu yiyor ama Köfteye dikkat !Hiç ses çıkarmadan canı nasıl isterse ayarlıyor ama yakalandık...Bu öğretmenimin de kaç gözü var ?diyordur herhalde içinden.Tabi kuzuma ses yok çünkü güzel yemek yiyor zaten üzmemek lazım...





3

Hiç yorum yok: